Franchise

Az ENVIKÚT Kft. várja azon töltőállomás tulajdonosok jelentkezését,
akik úgy gondolják, hogy benzinkútjukkal szeretnének csatlakozni
Magyarország legkorszerűbb automata kúthálózatához.

Mit kínál Partnereinek az ENVI?

Kedvező árú, és kiváló minőségű üzemanyag-ellátás

Diszkont kúthálózatként a profilunk része az árak alacsony szinten tartása. Széleskörű beszerzési forrásainknak köszönhetően töltőállomásaink, és vállalati ügyfeleink egyaránt folyamatos ellátásban részesülnek. Az EU szabványnak megfelelően a minőséget (MSZ EN 228-benzin; MSZ EN 590-gázolaj) az év minden szakában szerződésben garantáljuk.

Dinamikus, gördülékeny hálózati integráció

A több mint 25 éves tapasztalatnak, a stabil financiális háttérnek, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően rugalmas körülmények közt, profi szakemberek segítségével végezzük a hálózatunkhoz csatlakozni kívánók integritását.

Országos marketing (hírlevelek, közösségi oldal, média)

Jelenleg közel 20.000 vásárlónk kap heti rendszerességgel tájékoztatást hírlevelünkön, valamint a közösségi médián (Envikut.hu, Facebook, Instagram,) keresztül. A franchise kapcsolati partnereink is részesülnek ezen marketing jellegű szolgáltatásban, mindezt térítésmentesen.

Egyenlőségen alapuló együttműködés

Az ENVI kúthálózata 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalatcsoport tagjaként fontos figyelmet fektet a hazai piac szereplői közötti kapcsolatra. Hiszünk abban, hogy azonos érdeket képviselve, a jövőt építve megtaláljuk azon partnereinket, akikkel hosszútávon szinergikus kapcsolatot teremthetünk.

Kedvező bankkártya, pénzszállítási és feldolgozási kondíciók

Az automata kúthálózat egyik nagy előnye, hogy személyzet nélkül is teljes körűen ellátja funkcionalitását. A kutakon egyaránt megtalálható a készpénzes, bankkártyás, valamint a tankolókártyás fizetési módszer is, mindez úgy, hogy a vásárlónak nincs lehetősége fizetés nélkül távozni a tankolás helyszínéről. Ennek részleteit megtalálja megújult weboldalunkon: www.envikut.hu. A készpénz szállítást minden esetben pénzszállító cégekkel végeztetjük.

0-24 órás kútfelügyelet diszpécserközpontunkon keresztül

Kútjaink kamerákkal vannak körülvéve, melyeket operátorközpontunk felügyel. Ez nem csak biztonsági okokból előnyös, de a tankolók számára is nagy segítséget nyújt. Minden kútoszlop rendelkezik egy ingyenesen hívható vonallal, ahol a vásárló probléma esetén tájékoztatást kérhet. A kamerákon keresztül felügyeljük a tankolásokat, valamint az áru lefejtésének teljes folyamatát.

Optimalizált készletszint figyelés

Kútjainkon a megszokott „lécezéses” eljárás helyett modern, digitális mérőeszközöket alkalmazunk. Az erre a célra írt programunknak köszönhetően kevesebb, mint 30 másodperces intervallumokkal frissíthetjük a tartályszint készletet, ezzel is elősegítve az optimalizált áruellátást. Mindezek mellett Partnereink ellátásánál is figyelembe vesszük a nagykereskedelmi árváltozásokat, ezzel is elősegítve a kedvezményes beszerzési lehetőséget.

Piaci stabilitás

Az ENVI brand nem csak hazánkban, de leányvállalatainkon, és nagy múltú kapcsolatainkon keresztül ismert, és elismert társaság több közép-európai országban is. Több lábon álló cégcsoportként számos szektorban jelen vagyunk (vegyipar, szállodaipar, webáruház). A fentieknek, valamint stabil pénzügyi hátterünknek köszönhetően lehetünk individuális versenytársai a magyar olajpiacnak is.

Minőségi shop-ellátás

Kiskereskedelmi profilunkhoz hozzátartozik, hogy saját fejlesztésű töltőállomásainkat nagy forgalmú bevásárlóközpontok közelében építjük fel. Ennek következtében az áruházakkal szorosabb szinergia alakult ki, elősegítve a franchise partnereink kedvezményes shop ellátásának lehetőségét

Költségmentes márkanévhasználat

Az ENVI márkanév önmagában is nagy jelentőséggel bír a hazai, és a nemzetközi piacon. Hiszünk abban, hogy ezen brand alatt partnereink is részesülhetnek a lehetőségek adta fejlődésben. Ezért, valamint az egyenlőségen alapuló együttműködés elve alapján úgy döntöttünk, költségmentesen biztosítjuk partnereinknek a márkanév használatot.

Végül, de nem utolsó sorban hosszútávú, eredményorientált munkakapcsolat

Kollégáink hosszú évek óta egy nagy családias légkört kialakítva szolgálják ki saját, valamint partnereink kúthálózatainak igényeit. A szervezeti egységünk, a saját fejlesztésű eszközeink, az eddig elért sikereink mind az eredményorientált

Ha felkeltettük érdeklődését és többet szeretne tudni a részletekről, kérjük, küldje el visszajelzését a Csatlakozzon Hálózatunkhoz űrlapon keresztűl vagy vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a balla.gabor@envikut.hu email címen, telefonon a +36/20 237 6102-es számon vagy látogassanak el irodánkba személyes konzultációra. Címünk 1021 Budapest, Üdülő út 1.